Invisalign i Jönköping för raka tänder

Den som har haft sneda tänder länge blir så småningom van vid det. Det finns nu moderna sätt att rätta till tänderna skonsamt, som med Invisalign i Jönköping.

Så länge man inte har problem med att äta, kan man stå ut med att tänder växer fel, men det är ändå en källa till förtret att man inte känner sig riktigt fin när man ler mot folk. Det estetiska intrycket är viktigt, och man är inte fåfäng för att man vill rätta till sina tänder.

Kanske är det ett nytt jobb som lockar, eller bara en känsla av att man vill förbättra sitt utseende. Det är också lättare att hålla rent i munnen om tänderna sitter rätt. En tandläkare kan demonstrera hur Invisalign i Jönköping kan förändra utseendet med samma resultat som en tandställning.

Invisalign är en diskret metod

Invisalign består plastskenor som är individuellt anpassade och sätts in i munnen för att skonsamt och nästan omärkligt göra en liten förändring i taget. När tänderna har korrigerats lite, byter man helt enkelt ut skenan mot nästa, som fortsätter att flytta de tänder som behöver rättas till. Metoden har många fördelar, till exempel har skenorna skonsamma fästen.

Återbesöken hos tandläkaren går snabbt, och Invisalign är en diskret metod. Man kanske inte vill ha så mycket uppmärksamhet just när det gäller tänderna, och då är det en enkel och smidig lösning. Sedan har man ett fint leende och kan gå vidare med exempelvis tandblekning om man vill förändra utseendet ytterligare lite.